Dezbaterea pe Școala Altfel ajunge la Timișoara!

Perioada consultărilor legate de programul Școala Altfel s-au prelungit până în 15 ianuarie, dintr-un motiv bine întemeiat: o organizație neguvernamentală din Timișoara, „Inițiativa în Educație”, vrea să organizeze și în orașul de pe Bega o dezbatere publică pe documentul nostru de poziție! Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure, pentru că este un indicator că programul Școala Altfel este important pentru sistemul de învățământ.

Afis Timisoara

„Și noi vrem să aducem o schimbare în educație. Organizăm evenimente dedicate profesorilor și ne-am dorit să aducem și atenția celor din Timișora subiectul Școala Altfel, pentru că și noi ne identificăm cu această cauză”, a explicat Andrada Sorca, de la „Inițiativa în Educație”.

Dezbaterea de la Timișoara le succede pe cele de la Cluj (25 noiembrie) Iași (10 decembrie) și București (17 decembrie). Discuțiile se vor centra pe documentul de poziție întocmit de grupul de lucru Școala Altfel. TOT Educație, care poate fi citi aici , și se vor desfășura după același format.

Programul evenimentului:

17.30-17.45: Cafea de bun venit!

17.45-18.15: Propunerile legate de îmbunătăţirea programului Şcoala Altfel

18.15- 20.00 Dezbateri: Soluţii pentru o altfel de Şcoală Altfel

Înscrierile se fac aici.

Misiunea organizației neguvernamentale „Inițiativa în Educație”, înființată în 2015, este susţinerea şi îmbunătăţirea continuă a mediului educaţional prin iniţiative, activităţi, proiecte, materiale şi evenimente educaţionale, precum şi prin promovarea şi sprijinirea iniţiativelor în educaţie la nivel naţional, oferirea de consultanță și consiliere în educație, dezvoltare personală și organizațională.

Proiecte Inedu:

Serile inEDU-Inițiativa în Educație. Acest eveniment le este dedicat lor, profesorilor, celor care au semănat în sufletul nostru primele amintiri despre învățtare și dezvoltare, care ne-au călăuzit ani la rând, care ne-au format, învățat și inspirat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s