Dăm calendar deștept și plasă responsabilă pe semnătură!

Vă plac propunerile noastre de îmbunătățire a programului Școala Altfel și sunteți gata să ne susțineți? Primele 150 de persoane/organizații care demonstrează că au făcut lucrul acesta, cu o semnătură pe petiție/lista de adeziune, primesc din partea noastră, pe lângă respect, un calendar de pus pe perete (70/100 cm) și o sacoșă de pânză făcută manual la un atelier social din comuna Florești (www.plasuteresponsabile.ro).

Purtând plăsuța veți putea duce și în off-line mesajul nostru: Împreună facem o Școală Altfel mai bună!, iar calendarul de perete vă va ajuta să programați activități educative nonformale în funcție de câteva sărbători naționale și internaționale interesante!

La 1 aprilie, de exemplu, când este nu doar ziua păcălelilor ci și Ziua Internațională a Păsărilor,se pot organiza excursii de observare a avifaunei autohtone, care numără 383 de specii, din cele 100.000 existente la nivel mondial, sau ateliere în care copiii să construiască cuiburi artificiale și căsuțe pentru păsări. Subiectul poate fi abordat interdisciplinar, având în vedere că păsările au fost sursă de inspirație nu doar pentru cântăreți, pictori, sculptori („Pasărea în zbor” a lui Constantin Brâncuși a făcut istorie) scriitori, filme („Păsările”, thriller regizat de Alfred Hitchcock), bijutieri, ci și, de exemplu, pentru industria aeronautică.

Kitul format din calendar și sacoșă de pânză este gratuit, câștigătorul având de suportat doar cheltuielile de transport. Cererile se pot trimite pe adresa de mail lidia_state@noi-orizonturi.ro.

Mulțumim pentru semnătură și fie ca sacoșa pe care o primiți să fie veșnic plină! 🙂

Pentru susţinerea demersului cu o semnătură, click aici: http://www.petitieonline.com/saptamana_altfel

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s